Onko aamulenkeille lähtö syksyisin hankalaa? Tässä mun vinkit!

Moikka kaikille!

Ihanan aurinkoisia syyspäiviä ollut ainakin täällä Tampereen seudulla tällä viikolla. Vaikka sää vaatii jo vähän enemmän vaatetta niskaan ulos mennessä, niin on se syksyn tuoksu ja raikas sää vaan niin ihanaa. Itse tykkään paljon lenkkeillä, varsinkin aamulenkeillä saan päivän parhaimmalla mahdollisella tavalla käyntiin ja aamupalakin maistuu tuplasti paremmalta.

img-20160917-wa0011

 

Nyt kun aamut on alkanut jo olla vähän hämäriä, niin motivaatiokin on ollut välillä vähän hämärän peitossa. Tässä kuitenkin mun vinkit virkeämpään aamulenkkiin:

 

Juo kupillinen kahvia

Itse tykkään lähteä aamulenkille hyvin nopeasti herättyäni, koska myös nälkä alkaa ilmoittaa itsestään melko äkkiä. Kahvikupillisen kuitenkin juon aina ennen lenkille lähtöä, se pitää myös nälkää poissa sen aikaa, että ehdin käydä kolmen vartin reippailulla.

 

Laita motivoivaa musiikkia heti soimaan kun heräät

Mä laitan aina spotifyista jotain kivaa jytää soimaan kun teen nopeat aamutoimet ennen lenkille lähtöä. Pienet jamit keittiössä kahvia juodessa antaa pientä lisäbuustia aamulenkille lähtöön.

 

Asiaan kuuluvat varusteet

Uudet kivat urheiluvaatteet lisää mulla ainakin motivaatiota harjoitteluun, sama pätee ulkovaatetukseen. Ulkona urheillessa vaatteiden pitää olla riittävän lämpimät ja hengittävät sekä tietenkin säähän sopivat!

 

Hyvät kuulokkeet

Tää on mulla ainakin ihan must juttu. Hyvät kuulokkeet pitkä pysyä päässä, koska mikään ei ole ärsyttävämpää kun jatkuvasti korvista valuvat kuulokkeet. Joskus on tietysti kiva kuunnella pelkästään luonnon ääniä aamulenkillä, mutta jos teen lenkin keskustan tuntumassa, niin omaan musiikkiin uppoutuminen on ainakin se mistä itse tykkään.(:

 

20160922_082247

 

Reipasta aamulenkkeilyä teille kaikille, nautitaan vielä näistä raikkaista aurinkoisista syksyn säistä!<3

-Eeva

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen