Kisaviikkoon valmistautumista…

Moi kaikille!<3

Tänään  kävin viimeistä kertaa ennen kisoja pt:n luona kuntotsekkauksessa. Kisat alkaa jännittää vaan entistä enemmän ja nyt tuntuu että ne on mielessä ainakin joka toinen minuutti. Kisat on ollut lähiaikoina tietysti myös monien ystävien ja tuttavien kanssa puheenaiheena, kun kaikkia on kiinnostanut mun fiilikset messuviikonlopun lähenemisestä.

Olen kuullut monta kertaa sanottavan, että valmistaudu kisaviikkoon ajoissa! Mikään ei ole inhottavampaa kisaviikolla kun kiire ja sähellys. Itse olen tottunut jättämään aikalailla kaiken aina viimetinkaan, mutta ensiviikolla en halua olla pää  kolmanteja jalkana. 🙂

01_p

Saran luomuksia voi käydä tsekkaamassa instagramissa nimimerkillä hairbysarajuulia_. Vaalennusprojektit on Saran erityisosaamisalaa.

Kävin perjantaina Lahden Studio Savonissa Saran käsittelyssä. Sara aloitti mun hiusten vaalennusprojektin kesällä ja nyt viimeisteltiin hiukset kisakuntoon. Oon tosi tyytyväinen tähän luonnollisen blondiin lookkiin,  kiitos mielettömän lahjakkaan Saran!<3

 

02_p

 

Kävin eilen Lahden bm Day Spassa laitattamassa aivan ihanat kisakynnet! Halusin lisätä kisatunnelmaa kunnon bling bling kynsillä. Onhan nää ihan mielettömän ihanat!

 

06_p-1

Rakennekynnet mulle taikoi bm Day Span Sofia, jonka kynsiluomuksia voit käydä katsomassa instagramissa nimimerkillä sofia_annak

 

 

03_p-1

Nyt on siis hiukset ja kynnet valmiita kisaviikonloppuun. Kävin lisäksi tänään tekemässä kaikki hankinnat viikonloppua varten ruokia lukuunottamatta. Täytyy huomenna tehdä vähän kauppalistaa ja käydä ostamassa  kaikki tarvittavat eväät viikonlopulle, ehkä myös jotain pientä herkkua saattaa tarttua mukaan sunnuntaita varten.;)

Ensiviikolla torstaina suuntaan kohti Helsinkiä ja messut alkaakin sitten jo perjantaina. Yövytään viikonloppu Roosan ja Hennan kanssa samassa hotellihuoneessa, meillä tulee varmaan olemaan ihan super hauskaa!

Ensiviikolla vielä pari treeniä edessä ja sitten rentoudutaan ansaitusti<3

-E

 

 

 

 

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen