Itsensä ylittämisestä

Jos ei usko omiin unelmiinsa, niitä ei voi koskaan saavuttaa, se on vain selvä fakta. Periaatteessa kaikki meidän päätökset muuttaa omaa toimintaa tapahtuu yhdessä hetkessä. Ei päätös tule pikkuhiljaa tai vaihe vaiheelta, vaan se on yksi hetki, kun päätetään että halutaan muuttaa omia tapoja toimia, ajatella tai halutaan kehittyä ihmisenä. Ja jos siinä päätöksessä pysytään, myös onnistutaan.

 

12801098_10207506989327189_1307210643971036276_n

Tällä kuvalla hain tänä keväänä Fitnessmalli-kilpailuun

 

Jos unelmaan tarttuu, ei voi olla onnistumatta, sillä eikö se ole jo onnistumista, että pitäytyy omassa päätöksessään parantaa elämänlaatuaan tai kehittää itseään. Lopputulemalla ei ole niin väliä, vaan sillä että olet ylittänyt itsesi ja saavuttanut jotain mikä ennen tuntui mahdottomalta.

Esimerkkinä ajattelen paljon tätä mun omaa kilpailua. Niin kuin tiedetään, olen hakenut aiemminkin samaiseen kilpailuun enkä päässyt semifinaaleihin. Kilpailuun hakeminen uudestaan oli itselleni tosi iso kynnys, sillä se etten päässyt semifinaaleihin aiemmin lisäsi epävarmuuttani. Keväällä päätin kuitenkin jahdata taas unelmiani ja otin härkää sarvista. Nyt, tässä hetkessä, en voi olla enempää ylpeä itsestäni, sillä tiedän että olen tehnyt kaikkeni tavoitellakseni unelmaani, oli lopputulema mikä hyvänsä.

 

13247730_10208136065293695_5118757818876970155_o

Kuva semifinaalipäivältä, tämä kuva otettiin heti sen jälkeen kun meidät oli valittu finaaliin

 

Olen ollut nyt tarkemmalla ruokavaliolla muutaman kuukauden ajan, tähän tulee lyhyt tauko kisojen jälkeen. Samaten treenit jätän yhdeksi viikoksi kokonaan pois ja keskityn lepäämiseen ja perheen sekä ystävien kanssa yhdessä oloon. 🙂 Sitten palataan taas sorvin ääreen ja treenit jatkuu kuten kesällä! Ulkomuodon muuttumisen lisäksi intohimoni treenaamiseen ja terveellisiin elämäntapoihini on vain kasvanut viime kesän ja tämän syksyn aikana, mutta lepo tulee tarpeeseen. 🙂 Olen erittäin onnekas, sillä mulla on ollut aivan ihania ihmisiä ympärillä tsemppaamassa koko kilpailun ajan. Perheen, Jussin ja ystävien tuki on mulle erittäin tärkeää. Mun rakas ystävä ja treenikaveri Sara on toiminut ihan mahtavana tsempparina ja reenannut mun kanssa koko tämän ajan, kiitos kun jaksoit ne kaikki lukemattomat tuskaiset hiitit mun seurana:DD Lisäksi valmentajaltani saama tuki ja kannustun on ollut korvaamatonta, kiitos siitä kuuluu Johannalle!<3

 

14494618_10209259330734629_311055179990185225_n

Kuva Ruissalon kuvauksista heinäkuulta

 

Jahdatkaa ihmiset unelmianne ja kehittäkää itseänne, itsensä ylittämisen tunne on palkitsevin kaikesta. Näillä tunnelmilla kohti tulevaa viikonloppua mitä parhaimmassa seurassa!<3

 

-E

P.S. Fitnessmalli-finalistien esityksiä pääset seuraamaan pe-su klo 12 Areena-lavalla. Lisäksi meidät voi bongata Fastin, Egon ja Zeropointin pisteillä.:) Tuu moikkaamaan ja heittämään läpyskää!

 

 

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen