What a weekend

Nyt alkaa finaaliviikonlopun pölyt laskeutua ja on palattu takaisin arkeen. Maanantai aamuna päällimmäisenä fiiliksenä oli tietenkin pieni pettymys, pettymys siitä että en saavuttanut sitä mihin olin tavoitteeni asettanut. Asetin ne korkealle ja laitoin kaikki peliin. Koska annoin kaikkeni, joten en voi olla kuitenkaan pettynyt omaan suoritukseeni. Ei ole mitään mitä olisin tehnyt toisin, tämä oli minulta täydellinen suoritus kaikin puolin.

Sain myös näyttää itselleni sen, että täydellä omistautumisella ja tinkimättömyydellä sain finaalissa olla 100 prosenttisesti ylpeä saavutuksestani ja sain viedä lavalle parhaimman version itsestäni. Olin myös täysin oma itseni koko kilpailun ajan ja uskon että se välittyi myös tytöille ja tuomareille.

Meille kaikille tulee elämässä vastaan vaiheita missä mennään jompaan kumpaan suuntaan. Joko mollaat itsesi sinne maan rakoon ja pysyä siellä saavuttamatta koskaan mitään koska epäonnistuit kerran, tai keskität ajatuksesi positiiviseen. Unelmani Fitnessmallin töistä ei ole kadonnut minnekään, se on ja pysyy. Olen päässyt pitkälle enkä ole lopettamassa tähän. Hommat jatkuu ja tuleva vuosi tuo varmasti kaikkea mahtavaa tän likan suuntaan.

Haluan edelleen kehittyä ja tehdä sitä miksi mä tähän kilpailuun alun perin lähdinkin, treenaamisen ilosta, aidosta hyvänolon tunteesta sekä itseni haastamisen halusta. Aion jatkaa blogin kirjoitusta, kirjoittaa treeneistä, ruokavaliosta, motivaatiosta sekä muutenkin mun arjesta. Mä toivon että se motivoisi ihmisiä terveellisiin elämäntapoihin ja nimenomaan siihen liikunnan iloon. Salitreeni ei ole kaikille mutta liikunta on ehdottomasti kaikkia varten.

Omien unelmiensa eteen pitää tehdä kaikkensa. Haluan vielä onnitella kärkikolmikkoa Annaa, Henna sekä Janinaa, ootte kaikki ihan mahtavia tyyppejä!<3 Lisäksi haluan kiittää Jannia, Emmiä, Ninaa ja muuta tuomaristoa, kun uskoitte minuun. Haluan lisäksi kiittää sponsoreita: Zeropoint, Casall, Cocovi, Fast, Celsius, Tanstore sekä Antti Nurmi ja Spartan Gear, Petteri Peltonen, bm Day Spa sekä Sara Hämäläinen. Suuri kiitos myös valmentajalleni Johanna Koskiselle, olit korvaamaton tuki tämän taipaleen ajan.<3 Suurin kiitos perhe ja ystävät, ootte parhaita<3

Ja kaikki te 9 ihanaa naista, me pidetään jatkossakin yhtä se on selvä, ootte kaikki <3 Näihin tunnelmiin paljon kuvia, jotka varmasti puhuvat puolestaan:

 

received_10154066728967643

0w4a0856

0w4a0832

received_10154066728352643

received_10154066729037643

received_10154066729062643

received_10154066728977643

received_10154742937902566

 

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin voin ilokseni vielä kertoa, että blogini siirtyy ensi viikolla Fitnessmalli.fi saitille! Jatkan siis kirjoittelua siellä, tästä lisää tietoa vielä myöhemmin. Ihanaa keskiviikkoa kaikille!<3

 

-E

 

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen